„Ügyintézési idő” változatai közötti eltérés

A Bankmonitor Jobb Tudni wikiből
 
1. sor: 1. sor:
 
[[Category:Személyi kölcsön]]
 
[[Category:Személyi kölcsön]]
A személyi kölcsönök előnye a rendkívül gyors ügyintézés. Pozitív hitelbírálat esetén jellemzően '''3-5 munkanapot''' vesz igénybe a folyamat az igényléstől a folyósításig. Vannak azonban olyan bankok, amelyek új ügyfél igénylése esetén is '''akár 24 óra alatt''' vállalják a kölcsönösszeg folyósítását, így rendkívüli helyzetek esetén is nagyon rövid időn belül pénzhez juthatunk. Ezt hívjuk '''gyorskölcsönnek'''.
+
A személyi kölcsönök előnye a rendkívül gyors ügyintézés. Pozitív [[hitelbírálat]] esetén jellemzően '''3-5 munkanapot''' vesz igénybe a folyamat az igényléstől a folyósításig. Vannak azonban olyan bankok, amelyek új ügyfél igénylése esetén is '''akár 24 óra alatt''' vállalják a kölcsönösszeg folyósítását, így rendkívüli helyzetek esetén is nagyon rövid időn belül pénzhez juthatunk. Ezt hívjuk '''gyorskölcsönnek'''.

A lap jelenlegi, 2019. augusztus 23., 11:38-kori változata

A személyi kölcsönök előnye a rendkívül gyors ügyintézés. Pozitív hitelbírálat esetén jellemzően 3-5 munkanapot vesz igénybe a folyamat az igényléstől a folyósításig. Vannak azonban olyan bankok, amelyek új ügyfél igénylése esetén is akár 24 óra alatt vállalják a kölcsönösszeg folyósítását, így rendkívüli helyzetek esetén is nagyon rövid időn belül pénzhez juthatunk. Ezt hívjuk gyorskölcsönnek.

Valami nem érthető?

A Bankmonitor pénzügyi szakértői megválaszolják kérdéseid!