Bankmonitor Jobb Tudni:Rólunk

A Bankmonitor Jobb Tudni wikiből

Mit nyújt a Bankmonitor.hu?

Egy bankszámlához több, mint 150, egy lakáshitelhez több, mint 180 különböző díjtétel, feltétel tartozhat. Ezek teljes körű összehasonlítása szinte lehetetlen még pénzügyi végzettségűek számára is. A jó döntéshez kiterjedt adatbázisokra és összehasonlító kalkulátorokra van szükség. Ezt kínálja a Bankmonitor.hu.

Ma már természetes, hogy ingatlan, műszaki cikk, vagy autó vásárlásnál is az interneten tájékozódunk. A banki termékek vonatkozásában is eljött ennek az ideje 2012-ben, amikor a Bankmonitor.hu megkezdte működését.

  • Több, mint 30 bank, pénzügyi szolgáltató, több ezer terméke egy helyen.
  • Objektív összehasonlítások, kalkulátorok.
  • Jó döntés lehetősége a bankfiók felkeresése nélkül.
  • Magánszemélyeknek és vállalatoknak.
  • Független szakértői válaszok hitelekről, megtakarításokról, bankszámlákról…
  • Több, mint 15 pénzügyi szakértő minimum 5-20 éves tapasztalattal.
  • Magyarország legnagyobb banki termék összehasonlító weboldala.

A függetlenség záloga

A magyar magánszemélyek által alapított Bankmonitor.hu tulajdonosi köre bankoktól teljesen független, egyetlen bank sem található a tulajdonosaink között, így az objektivitásunk ezen oldalról is biztosított.

A Bankmonitor.hu oldalon található termék bemutatások a legnagyobb szakmai gondossággal kerülnek összeállításra. Az egyes termékek ábrázolását nem befolyásolja semmilyen banki érdek: ha az első helyen szerepel egy adott bankbetét, vagy bankszámla egy találati listában, akkor az valóban a megadott keresési szempontok alapján – a teljes termékkörön egységesen futtatott algoritmus alapján – a legkedvezőbb termék. Amennyiben egy termék kiemelt bemutatásáért egy bank ellenértéket fizet a Bankmonitornak, akkor az „fizetett hirdetés” megjelöléssel külön feltüntetésre kerül. A minőség záloga

A következő számok magukért beszélnek:

  • Túl vagyunk az első 50.000 érdeklődőn, akik konkrét pénzügyi megoldást választottak segítségünkkel.
  • Több, mint 140.000 felhasználó kíváncsi a Bankmonitor.hu heti hírlevelére.
  • Havonta 350.000 ezren használják weboldalunkat általános pénzügyi tájékozódásra, vagy pénzügyi összehasonlításra.

Mi adja a bevételt?

Joggal merül fel a kérdés, hogy milyen forrásokból szerzi a Bankmonitor.hu a bevételeit? Mi fedezi a költségeinket? A Bankmonitor.hu megállapodásokat köt a bankokkal, melyek keretében az egyes termékek iránti érdeklődések – a felhasználónk előzetes hozzájárulásával – a bank számára átadásra kerül. Ebben az esetben ugyanis a teljes piaci kínálatot áttekintve tudatos és objektív döntést hoz a felhasználónk amikor egy adott banki termék mellett dönt és ekkor már szívesen fogadja az adott bank támogatását a szerződés létrehozásához.